Profitirajte od jedinstvenog iskustva punjenja

Uživajte u besprijekornoj e-mobilnosti zahvaljujući četirima glavnim prednostima. Saznajte ih u nastavku!

Registrirajte se sada

Potpuna transparentnost cijena

Upotrebljavajte Mercedes me Charge i jednostavno pratite svoju potrošnju. Trenutačne tarife možete vidjeti u bilo kojem trenutku na našoj stranici s tarifama. Ondje također možete vidjeti naše trenutačne cijene punjenja, koje se također mogu pronaći na karti, u aplikaciji Mercedes me ili infotainment sustava Vašeg električnog vozila Mercedes-Benz.

Potpuna praktičnost punjenja

Uživajte u električnoj mobilnosti s lakoćom: uz jedan ugovor, jednu karticu za punjenje i jednu prijavu.

Više ne morate baratati većim brojem kartica niti zbrajati troškove. Umjesto toga, možete puniti na 200 121 mjestu punjenja* diljem Europe uz Mercedes me Charge karticu za punjenje. Također, primat ćete jedan mjesečni račun na kojem su navedeni svi događaji punjenja, u Vašoj valuti.

Prelazite granice uza samo jedan ugovor

Napunite svoj električni Mercedes-Benz na jednom od 200 121 mjesta punjenja* u 23 europske države. Bez obzira na to gdje se nalazite – od izleta vikendom do obiteljskog odmora – Mercedes me Charge omogućava vam brz i praktičan pristup postajama za punjenje.

Neprestano proširujemo svoju mrežu za punjenje i stalno dodajemo nove postaje za punjenje. Pregled mjesta punjenja možete pronaći na karti. Možete dobiti navigaciju optimiziranu za punjenje do Vašeg sljedećeg odredišta s pomoću aplikacije Mercedes me ili infotainment sustava Vašeg automobila.

Čak i ako svoje električno vozilo punite u državama s drugom valutom, Vaš će račun uvijek biti izdan u Vašoj lokalnoj valuti. Tako će troškovi u svakom trenutku biti potpuno transparentni.

Na jednom mjestu

Provjerite upotrebu i račune putem interneta na portalu Mercedes me Charge. Tako ćete uvijek imati cjelokupan pregled svih događaja punjenja, uključujući vrijeme i trajanje, količinu naplaćene električne energije i povezane troškove. Također, možete jednostavno zaključivati i upravljati svojim ugovorima iz udobnosti svojeg doma.

Osim toga, možete ažurirati svoj osobni profil, rezervirati dodatne pakete (ako su dostupni za Vašu državu) i provesti izmjene u svojem ugovoru na portalu.

Često postavljana pitanja

  • Međunarodno punjenje, bez potrebe za više kartica ili dodatnim ugovorima s drugim pružateljima usluga.
  • Jedna od najvećih mreža u cijeloj Europi.
  • Atraktivne i potpuno transparentne cijene punjenja i sesije punjenja - online i na mjesečnom računu.
  • Kontinuirani razvoj kroz inovativne funkcije.
  • Mercedes me Charge integrira podatke o punionicama iz različitih izvora, standardizira ih i kontinuirano poboljšava kvalitetu podataka na temelju dugogodišnjeg iskustva.
  • Potpuno integrirana usluga punjenja u vozilu, s vezom na inteligentnu navigaciju i Range Assist. Istodobno, upravljanje energijom u potpunosti je preuzeto u vozilu, a nude se optimalna zaustavljanja punjenja s dinamičkim informacijama o dostupnosti punionica kako biste što brže stigli na odredište.

Naš proizvod omogućuje vam pristup jednoj od najvećih mreža u Europi. Naša mreža dostupna je preko granica, tako da možete puniti na bilo kojoj postaji u našoj mreži.

Aplikacija je vrlo jednostavna za upotrebu. Ukratko: nakon prijave možete birati između stotina punionica, filtrirati ih, dobiti upute do adrese punionice, kao i započeti i završiti sesije punjenja.
Također je moguće pregledati svoj račun i detalje ugovora, stvoriti favorite i još mnogo toga!

Preuzmite aplikaciju iz trgovine Apple Store: https://apps.apple.com/hr/app/mercedes-me-2020/id1487652920
Preuzmite aplikaciju iz Google Storea: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.daimler.ris.mercedesme.ece.android

Ovo je vaš alat za fizičku provjeru autentičnosti kako biste mogli puniti automobil na našim punionicama. Kada ste na odabranoj stanici, samo držite karticu na čitaču kartica i tako možete pokrenuti / zaustaviti sesiju punjenja.
Kada tražite postaju s mogućnostima provjere autentičnosti kartice za punjenje, možete postaviti filtar za takve stanice za punjenje u aplikaciji ili na našoj web stranici.

Prikaz svih često postavljanih pitanja

Pridružite se danas i punite svoj električni Mercedes-Benz bilo gdje i bilo kada.

Saznajte više

* Kompatibilnost priključaka ovisi o modelu automobila.