Mercedes me Charge

Pridružite se jednoj od najvećih javnih mreža za punjenje u Europi – i pristupite jednoj od 200 121 električnih punionica.*

Saznajte više

Istražite Mercedes me Charge

1. Registrirajte se za Mercedes me Charge

Odaberite najbolju tarifu za sebe i registrirajte se za početak rada.

2. Aktivirajte svoju karticu

Aktivirajte svoju karticu za punjenje i preuzmite aplikaciju Mercedes me kako biste pristupili 200 121 mjestu punjenja diljem Europe.

3. Istražite našu mrežu

Pronađite svoje sljedeće mjesto punjenja s pomoću naše karte, aplikacije ili infotainment sustava Vašeg automobila.

4. Počnite puniti

Upotrijebite svoju karticu za punjenje, aplikaciju Mercedes me, infotainment sustav Vašeg automobila ili Plug & Charge za početak punjenja.

1. Odaberite tarifu
2. Aktivirajte karticu
3. Istražite mrežu
4. Počnite puniti

Odaberite tarifu za pristup punionicama diljem Europe.

Pregledajte naše tarife

Predvodnik u e-mobilnosti

Potpuna transparentnost cijena

Možete upotrebljavati Mercedes me Charge uz različite tarife i jednostavno pratiti svoju potrošnju. Provjerite aktualne cijene u bilo kojem trenutku – jednostavno posjetite našu kartu ili provjerite infotainment sustav Vašeg automobile ili aplikaciju.

Jedan međunarodni ugovor

Napunite svoj električni Mercedes-Benz na jednom od 200 121 mjesta punjenja u 23 europske države. Bez obzira na to nalazite li se u gradskom središtu ili na autocesti, Mercedes me Charge omogućava Vam brz i praktičan pristup jednoj od najvećih europskih mreža za punjenje.

Potpuna praktičnost punjenja

Uživajte u električnoj mobilnosti bez napora: uz jedan ugovor, jednu karticu za punjenje i jednu prijavu. Ako Vaše vozilo i postaja za punjenje ispunjavaju zahtjeve, očekujte automatsku provjeru autentičnosti uz Plug & Charge.

Na jednom mjestu

Provjerite upotrebu i račune putem interneta na portalu Mercedes me Charge. Tako ćete uvijek imati cjelokupan pregled svih događaja punjenja. Također, možete jednostavno rezervirati i upravljati svojim ugovorima od kuće.

Pretraživanje punionica

200 121
punionice*
države
punionice* u Hrvatskoj

Filtrirajte kako biste pronašli najprikladniju punionicu u svojoj blizini i provjerite njenu dostupnost.

Pronađite mjesto punjenja u svojoj blizini

Pridružite se danas i punite svoj električni Mercedes-Benz bilo gdje i bilo kada.

Saznajte više

Često postavljana pitanja

Mercedes me Charge usluga je punjenja koja omogućuje jednostavan i udoban pristup javnoj infrastrukturi za punjenje unutar mreže Mercedes me Charge.
Omogućuje našim korisnicima pristup javnim punionicama različitih operatera sa samo jednim ugovorom, kako u matičnoj zemlji, tako i u drugim zemljama EU-a.

Unutar postupka registracije imate mogućnost odabrati želite li se prijaviti kao privatni ili poslovni kupac u koraku registracije "Podaci o plaćanju" (primjenjivo za sva naša postojeća europska tržišta).
Poslovni korisnici moraju dostaviti valjani PDV ID.
Izgled i sadržaj računa jednaki su za privatne i poslovne korisnike, ali za poslovne kupce PDV ID se dodaje na PDF fakture.
Nema nedostataka registracije kao privatni kupac.

Ugovor možete jednostavno otkazati sami:

  1. Prijavite se u web-sučelje
  2. Idite na Ugovore
  3. Odaberite ugovor koji želite otkazati
  4. Otkažite ugovor

Tako možete navesti i razlog otkazivanja koji nam pomaže poboljšati uslugu koju pružamo.

Napominjemo da nakon raskida ugovora mogu uslijediti naknade zbog mogućeg odgođenog primitka evidencije podataka o punjenju od operatera stanica za punjenje.
Osim toga, imajte na umu da će vaša kartica za punjenje povezana s ugovorom također biti otkazana nakon raskida ugovora.

Da biste izbrisali svoj korisnički račun, morat ćete:

  • Platiti sve svoje račune.
  • Raskinuti ugovor i time zaključati svoju karticu za punjenje.

Ako su zadovoljeni navedeni uvjeti, sustav će automatski izvršiti brisanje računa nakon 180 dana.

Napominjemo: Svjesni smo da općenito imate pravo na brisanje vaših osobnih podataka u skladu s GDPR-om, međutim, u ovom trenutku, obzirom na to da ponekad dobivamo informacije o događajima naplate s nekoliko mjeseci kašnjenja, ne možemo isključiti da nije bilo sesija naplate koje moramo fakturirati. Prema GDPR-u imamo pravo čuvati vaše podatke u tu svrhu ograničeno vrijeme. Uvjeravamo vas da ćemo vaše podatke koristiti do 180 dana nakon obustave samo u svrhu fakturiranja, ako to bude potrebno.

U posebnim slučajevima obratite se našoj korisničkoj podršci.

Prikaz svih često postavljanih pitanja

* Kompatibilnost priključaka ovisi o modelu automobila.